banner 2 banner 4 banner 3

Wrapdesign Home

Welkom bij GUNTRO’S WRAPDESIGN

 

GUNTRO’S WRAPDESIGN is een bedrijf waar u terecht kan voor het verwerken van alle zelfklevende materialen en toebe horen.Voor zowel voertuigen particulier of professioneel, boten, winkels, binnenhuis decoratie, tinten van autoramen en gebouwen,... Je kan het zo gek niet bedenken of GUNTRO’S WRAPDESIGN realiseert het.

Wij zijn ook erkend verdeler van 3M, Avery, Mactac, Hexis & Oracal en beschikken over de nodige certificaten. Hierdoor kunnen wij u de perfectie en de fabrieksgarantie garanderen.

Wij beschikken over de nieuwste techniek voor het printen van onze materialen. Hiervoor gebruiken wij een HP Latex printer van de nieuwste generatie. Het voordeel ervan is dat ons prints onmiddelijk verwerkbaar zijn, daardoor kunnen wij snel en kwalitatief materiaal afleveren.

Met andere woorden GUNTRO’S WRAPDESIGN is de perfecte keuze, voor het realiseren van uw project.

De troeven van GUNTRO’S WRAPDESIGN

 

  • Oog voor detail
  • Ruime vakkennis
  • Familie bedrijf
  • Flexibel
  • Service en garantie
  • Certified Installer
  • Levert alleen kwaliteit af.
 

Wat is Carwrapping?

 

Carwrapping is inmiddels een bekend fenomeen geworden in de huidige autobranche. Het wrappen van een auto is de auto te voorzien van een folie over de huidige (bestaande) lak. De folie die gebruikt wordt is een gegoten plastic folie, die door verwarming op verschillende vormen kan worden aangebracht. Door middel van een lijmlaag blijft de folie in haar nieuw gegeven vorm zitten.

Een van de grootste voordelen van carwrapping, is dat de folie ook weer verwijderd kan worden van het voertuig. Als de onderliggende lak, gewoon de originele lak is, blijft deze gewoon volledig intact na verwijdering van de folie. Als een auto ooit is overgespoten, bestaat de kans dat deze door de spuiter anders is verwerkt dan door de fabriek en kan de kwaliteit van het spuitwerk niet beoordeeld worden. De kans bestaat er lakdelen loslaten met het verwijderen van de folie. Dit hoeft uiteraard niet het geval te zijn. Nogmaals willen wij u erop wijzen dat als de lak in originele staat is, u zich geen zorgen hoeft te maken. Daarnaast leert de jaren lange ervaring ons dat als er eenmaal een wrap op het voertuig zit, deze in praktijk vrijwel nooit verwijderd wordt. Als deze wel verwijderd wordt, is de reden vaak dat er een andere kleur voor in de plaats komt.